onsdag, september 01, 2010

Nollning

Här snackar vi fullspäckat schema! Först är det full fart på universitetet (fick visst inte säga skolan för pappa, nu heter det universitetet) mellan kl 8.30 och 17.00 och sedan är det nollning tills man inte kan hålla ögonen öppna. Typ.

Dagarna den här veckan (då det mest är introduktioner) består lite förenklat av föreläsningar på förmiddagarna och tid för ett projektarbete på eftermiddagarna. Kul, men man blir himla trött i huvudet (speciellt när man, som jag, glömmer att ta med sig en vattenflaska till skolan...). Allt är i alla fall väldigt intressant.

På kvällarna är det som sagt nollning. HUs nollning är mycket snällare (och roligare?) än teknologernas (enligt vad Janne har beskrivit). Bara roliga saker, inga skämma ut sig-grejer, ingen alkoholhets och ingen kollar snett på en om man väljer att stå över något.

Igår var det vår första sittning. På Katedralskolan. Sammanfattningsvis var det lite nya "etikett-regler", många sånger, spex, gyckel och mycket skratt. Kom inte hem förrän nästan halv tolv, halvt ihjälfrusen dessutom ;)

Idag har nollningen bestått av Rock Sensation. Kåren, Consensus, anordnade musik, öltält m.m. (tänk lite musikfestival, med betoning på lite). Det hade säkert varit riktigt kul och lyckat, om det inte hade regnat så mycket... Jag och några andra LÄK åkte hem vid halv åtta-tiden, kändes lagom då :)

Här "hemma" har jag suttit framför datorn och försökt få någon ordning i mitt huvud över ev. kurslitteratur. Det går inget vidare. Imorrn blir det en tur både till HUB (biblan på skolan) och stan. Jag börjar bli i akut behov av ny tandborste. Borde försöka hinna med IKEA också för matlådor, men det kan nog bli en nödlösning på t.ex. ICA också...


Bilder från Rock Sensation. Vi på LÄK är väl snyggast i våra svampmössor...?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar